lördag 2 augusti 2014

Jag är inte redo...

Imorgon är det min sista dag på denna semestern. Jag är inte redo att börja jobba än utan hade gärna haft minst 1 vecka semester till. Inte blev det bättre när jag träffade fina Anette idag som kände precis som jag. Så på måndag är det hon och jag igen och ingen av oss är redo :)
Blir helt klart en bra start på terminen.

Än är jag inte där utan stannar med min semester känsla in i det sista. Har tittat på alla mina sommar kort och inser att jag som vanligt hunnit med en massa roligt under dessa 4 veckorna.

Vi har varit i Stockholm, sett skärgården, handlat i Leilas affär, gått i stan, stannade i Jönköping och tog in på hotell där. Vi har badat, träffat vänner, campat, plockat blåbär, sett min son hoppa från 5 m rakt ut i havet, spelat minigolf och Yatzy, sett underbara trädgårdar,badat i Ronneby, ätit gott, druckit öl jag velat prova länge, läst böcker, bakat och framförallt har vi haft trevligt med varandra. Jag har fått se en stor förändring hos min son som bara är positivt och jag har kommit fram till att han börjar bli stor.
Så någonstans där inne är jag kanske redo trots allt.... Redo att komma tillbaka till vardagen och ta hösten med ny bättre energi.
Jo jag e nog redo nu när jag ser tillbaka och inser att min semester har gett mig så mycket av allt.

// Jenny

1 kommentar: