lördag 9 augusti 2014

Lyckligt lottad...

Första veckan på jobbet gick bättre än förväntat och jag tycker nog att jag var mer redo än vad jag trodde. Det blir jätte fint på avd. och jag tror vi kommer få en super höst.

Men för att dryga ut min helg tog jag ledigt i fredags och vi packade in oss i husvagnen och åkte till Genevad. Här bor Richard och Linda, min förra man och hans sambo. Tillsammans hela gänget begav vi oss till Äventyrslandet i går.
5 timmar med karuseller, vattenland, smurfar och annat roligt.
 
 
Jag är lyckligt lottad som har en förre detta som vi kan umgås med. Vi har roligt och vi kan utan tvekan skratta och skoja tillsammans. Vår vänskap tar aldrig slut och jag ser hur bra vår son mår över att vi inte bråkar och är ovänner. Jag är också lyckligt lottad över att jag har en man som accepterar att vi kan ha den relationen som vi har. Hade han inte varit den fina man han är hade det aldrig fungerat att uppleva denna helgen.
Jag är tacksam över att Richards sambo Linda är den hon är och att hon alltid välkomnar oss och barnen med en öppen famn. Hon är verkligen den "extra mammans" som jag tycker är rätt för min son och jag är glad över att hon precis som min man accepterar relationerna mellan oss alla.
 


Idag väntar nya äventyr men vad som står på agendan vet vi ännu inte......
 
 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar