lördag 28 mars 2015

Dags för förändring

Kände att det började bli dags att få lite förändring här inne. Kan bara inte bestämma mig för hur det ska se ut. Men så är det ofta med mig. Jag kan ändra och ändra tills jag hittar det jag verkligen vill ha. Ibland tar det tid och ibland hittar man rätt direkt. Men det är väl så det är med livet ?


Förra helgen begav jag och A oss till Stockholm för att titta på lakritsfestivalen. OJ med massa gott. Så här i efterhand har jag funderat på ett par saker. Vad är egentligen lakrits ? Att det är en rot det vet jag men hur blir den lakrits ? Vilken är den finaste ? Har den någon bra funktion för kroppen ? Man vet ju tex att honung, citron, ingefära och choklad med hög kakao halt är bra men kan lakrits bidraga med något bra för vår kropp ? Någon som vet ? 
Detta konstverk stod en irländsk tjej och gjorde. Hon smälte in lakritsremmar med en värmepistol. Helt fantastiskt att man kan komma på en sådan roliga ide. Vackert !  
 
Självklart kan jag inte vara i Stockholm utan att besöka Leilas general store. Blev ett par inköp som jag är super nöjd med. Rekommenderar verkligen hennes silikonredskap som ni hittar här http://www.leilasgeneralstore.com/sv/articles/118/silikonredskap .
 
Nu är det dags att förberedda frukostkalas för sonen som nyss fyllt hela 15 år. Mammas hjärta gråter en smula....Var tar tiden vägen ? Varför måste han blir så stor ?

2 kommentarer:

  1. Snyggt! Har du fått svar på om lakrits är bra för magen ;) Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja det verkar inte bättre ;(

    SvaraRadera