lördag 21 januari 2017

Speciella saker gör vardagen.........

Jag har en viss förmåga att en del saker bara måste jag göra på rätt sätt (enligt mig). Som att äta ett ballerinakex på ett speciellt sätt. Jag bara måste dela på det och äta toppen först annars smakar det inte lika gott. Jag bara måste vrida på flärpen man öppnar pepsin max buken med och jag har en förmåga att alltid kolla kanalerna på tven i en viss ordning. På jobbet måste jag veta att min kollega sätter mina inneskor på plats innan hon går hem för jag sätter dom där jag står och är.  Jag måste ha mina bilnycklar på samma ställe annars hittar jag inte dom och det är jätte svårt att beställa något nytt när jag ska äta ute. Alla har vi våra speciella saker som får våra liv att fungera så som dom brukar. Jag tror att alla har något i livet som måste vara som det ska så man kan gå vidare som man brukar i livet.  Är vi då alla människor med speciella behov ? Mina små måste gör vardagen lite lättare och lite roligare. Jag mår inte dåligt om det inte blir som jag vill ha det men jag mår bra mycket bättre om allt fungerar precis som jag vill. 


3 kommentarer:

 1. Ha ha.. flärpen på burken vrider jag med... trodde bara det var jag.. alltid lätt att veta vilken burk som är min :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst är det väl underbart när man har sina egna saker som man bara måste göra ? Kul att det finns fler än jag som vrider på flärpen :)

   Radera
  2. Men visst är det väl underbart när man har sina egna saker som man bara måste göra ? Kul att det finns fler än jag som vrider på flärpen :)

   Radera