3 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
½ dl mjölk
Glasyr:
Ca 3 dl florsocker
Färskpressad citron till lagom konsistens ca 1-2 msk.
Rivet ska från citronen att dekorera med.
Gör så här:
Vispa ägg och socker poröst. Blanda i de övriga ingredienserna och rör försiktigt.
Smöra och bröa en form. Fyll formen med smeten och grädda i ca 25-30 min i 200 grader.
Blanda florsocker med citronsaften och häll det över kakan när den har svalnat. Riv lite citronskal på kakan.
// J
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
½ dl mjölk
Glasyr:
Ca 3 dl florsocker
Färskpressad citron till lagom konsistens ca 1-2 msk.
Rivet ska från citronen att dekorera med.
Gör så här:
Vispa ägg och socker poröst. Blanda i de övriga ingredienserna och rör försiktigt.
Smöra och bröa en form. Fyll formen med smeten och grädda i ca 25-30 min i 200 grader.
Blanda florsocker med citronsaften och häll det över kakan när den har svalnat. Riv lite citronskal på kakan.
// J
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar