torsdag 25 december 2014

Julen med Glöggtryffel.

Julen har gett mig massor av tid till att umgås med de som ligger mig nära hjärtat. Jag har ett par dagar kvar av julen och alla dagarna innehåller träffar och mys med familj och vänner. Älskade högtid!
Tomten har varit snäll mot mig i år eller så har jag varit snäll, bara att välja. Fick massor av trevliga julklappar. Bla fick jag en av Lailas kokböcker som jag så länge velat ha. Jag samlar på kändisarnas kokböcker och har alla ur Per Morberg kollektion och två av Pernilla Wahlgrens. De som känner mig vet vad jag tycker om.

Det bästa i år än nog ändå armbandet som min kära man gav mig. Han verkar trots allt ha koll på vad jag tycker om.

Jag önskar er alla en fortsatt trevlig jul och bjuder er på ett utsökt recept på Tryffel. Lätt att göra och smälter i mun.

GOD JUL !

Glögg Tryffel.

1 dl grädde
25 g smör
5 msk socker
3 msk glögg
150g mörk choklad gärna  50 %
50 g mjölkchoklad

Värm grädde, smör, socker, glögg i en kastrull. Ta av kastrullen från innan det börjar koka. bryt ner chokladen i bitar och lägg de i kastrullen. Rör om tills chokladen smält. Låt svalna helt och rulla sen till bollar. Rulla bollarna sen i florsocker eller kakao.

1 kommentar:

  1. Älskar tryffel o glöggsmak lät galet gott. Fina julklappar. Kramisar Tina

    SvaraRadera